Vypisuji knihy 1 - 2 z celkového počtu knih ve zvolené sekci. Knihy jsou vypsány na 1 stránce.
1.
Vaření s Čirinou aneb čtvero ročních období v kuchyni
Autor: Košíková Irena,
Melanová DanaKategorie: KuchařkyStaženo: 65×
Anotace:
Prostá i „vznešená" jídla z maďarské, slovenské, české,
ale i francouzské, italské a řecké kuchyně, polévky,
moučníky i lahůdky k posezení s přáteli - to vše nabízí
tato kuchařská kniha. Může podle ní stejně dobře vařit
nezkušený začátečník jako ostřílený kulinář.
Přidáno: 04 Kvě 2021
Pro stažení se přihlaste
2.
Vaření s Čirinou po druhé
Autor: Košíková Irena,
Melanová DanaKategorie: KuchařkyStaženo: 59×
Anotace:
Prostá i „vznešená" jídla z maďarské, slovenské, české,
ale i francouzské, italské a řecké kuchyně, polévky,
moučníky i lahůdky k posezení s přáteli - to vše nabízí
tato kuchařská kniha. Může podle ní stejně dobře vařit
nezkušený začátečník jako ostřílený kulinář.
Přidáno: 04 Kvě 2021
Pro stažení se přihlaste